Més de 800 sol·licituds rebudes per formar part del cos de Policia Local de Torrevieja

L'Ajuntament de Torrevieja comptarà, per primer cop, amb una borsa de treball de Policia Local
04.05.2022
policia local
La regidora de Recursos Humans, Carmen Gómez Candel, informa que l'àrea que dirigeix ha rebut més de 800 sol·licituds per cobrir les 18 places convocades per formar part del cos de Policia Local de Torrevieja. Aquestes dades reflecteixen linterès que ha generat aquesta convocatòria.

Es tracta d´un pas més de l´equip de govern per dotar de més efectius la Policia Local de la ciutat. Per primera vegada l'Ajuntament de Torrevieja comptarà amb la seva pròpia borsa de treball després de la finalització del procés selectiu, possibilitant que es cobreixin les vacants que puguin donar-se per motius com jubilacions, baixes, o les places que no puguis ser convocades i siguin necessàries per mantenir un servei vital per a la seguretat de la ciutadania.

Està previst que durant el mes de maig comencin les proves de selecció per tal que, com més aviat millor, aquestes siguin cobertes ampliant així el cos de policia local.

Les places convocades són:

  • 10 PLACES D'AGENT DE POLICIA LOCAL : 7 places de torn lliure i 3 places per torn de mobilitat.
  • 2 PLACES D'AGENT DE POLICIA LOCAL : consolidació d'ocupació temporal.
  • 3 PLACES D'INSPECTOR : 1 plaça per torn lliure, 1 plaça de promoció interna i una plaça per torn de promoció interna interadministrativa.
  • 3 PLACES D'OFICIAL : 1 plaça per torn de promoció interna, 1 plaça per torn de promoció interna interadministrativa i 1 plaça per torn de mobilitat.