Aprovat l'informe ambiental territorial estratègic del futur pavelló poliesportiu de La Mata

16.05.2022
la mata
El regidor-secretari de la Junta de Govern Local (JGL), Federico Alarcón, ha informat que avui s'ha aprovat l'informe ambiental i territorial estratègic de la modificació puntual del Pla de Reforma Interior (PRI) als carrers Delfín , dels Danesos i una altra per adaptar les condicions d'edificabilitat de l'illa B de l'Enclavament 7 als requisits del programa d'usos definit a la memòria justificativa per a la construcció del pavelló poliesportiu en aquest enclavament de la pedania de La Mata.

Federico Alarcón ha explicat que properament una JGL haurà d'aprovar el document de planejament del PRI i el sotmetrà a informació pública, per posteriorment després del termini d'al·legacions, s'aprovarà en ple el document de planejament amb caràcter definitiu. Tot això, afegeix Alarcón, s'està fent de la mà de les actuacions per definir el projecte d'execució del pavelló poliesportiu de La Mata, la pretensió del qual és que estigui aprovat i executant-se obra després de l'estiu que ve.

Per dur a terme l'execució del pavelló poliesportiu de La Mata, que històricament ha estat molt demandat pels seus veïns, es durà a terme l'eliminació de reculades i s'augmentarà l'alçada en uns dos metres per generar un projecte més ambiciós. Així mateix, es preveu augmentar el 100% d'utilitat i passar d'una planta a dues plantes per acollir equipament esportiu i social, amb una pista esportiva de dimensions reglamentàries, més graderies, vestuaris, etc.