Els voluntaris de la jornada d'Econeteja al Canal de l'Acequió recullen 2.900 quilos d'escombraries

). Ahir, 11 de juny, des de l'Ajuntament de Torrevieja es va convocar la jornada d'ECOLIMPESA del Canal de l'Acequió amb l'objectiu de fer neteja de la zona i de conscienciar els ciutadans de la cura del medi ambient.
11.06.2022
ecolimpieza

L'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, la vicealcaldessa, Rosario Martínez, el regidor de Joventut, Domingo Paredes, el regidor de Seguretat i Emergències, Federico Alarcón i el regidor de Platges, Antonio Vidal, juntament amb un grup de 20 joves, van assistir a la neteja d'aquesta zona, des de les 09.30 hores fins a les 12.00 hores, donant com a resultat una recollida de gairebé 3.000 quilograms (2.900 quilos) d'escombraries.

Els regidors Federico Alarcón i Antonio Vidal, amb vestit de neoprè, van estar netejant l'interior del canal, recollint residus com ara matalassos, rodes de cotxe, carros de la compra i un llarg etcètera, a més dels trobats a la zona, pels nostres joves voluntaris, com ara una televisió, una porta, calaixos o ampolles.

Per això, la conclusió de tots els participants de la jornada és que la ciutadania ha de ser conscient que el principal aspecte que més deteriora la natura són les accions de l'ésser humà.

Així, l'educació i la consciència mediambiental ens ajuden a adonar-nos que cada acció que realitzem a la nostra vida quotidiana té una repercussió en el medi ambient. Tots plegats, aportant el nostre granet de sorra, podrem viure en un món millor.