Desfilada i missa en honor als veterans amb motiu del Dia de les Forces Armades del Regne Unit

23.06.2022
Desfile_misa_veteranos_fuerzas_armadas_reino_unido
La regidora de Residents Internacionals de l'Ajuntament de Torrevella, Gitte Lund, assistirà a l'acte que se celebrarà al centre de Torrevella el proper dissabte, 25 de juny, amb motiu del Dia de les Forces Armades del Regne Unit.

L'esdeveniment s'iniciarà al carrer Concepció, a les 14.45 hores, amb una desfilada de banderes i grup de gaiters, seguida de les autoritats, representants del Consolat del Regne Unit a Alacant, així com membres dels Cossos i Forces de Seguretat de l'Estat i la Policia Local de Torrevella). A continuació, a les 15.00 hores, se celebrarà una missa en honor als veterans a l'Església Arxiprestal de la Immaculada Concepció.

El Dia de les Forces Armades del Regne Unit va començar com el Dia dels Veterans el 2006, com una oportunitat per rendir homenatge als veterans i la contribució que han fet a la nostra vida nacional. Va ser anomenat Dia de les Forces Armades el 2009 i el seu abast es va ampliar per incloure no només els veterans sinó també aquells que encara usen uniforme, inclosos els membres de temps complet de les Forces Armades, els reservistes i els membres de les Forces de Cadets.