Tot preparat perquè aquest cap de setmana torni a celebrar-se el Romiatge de la Verge del Rocío a l'àrea recreativa "José Eduardo Gil Rebollo"

La regidora de Festes de l'Ajuntament de Torrevella, Concha Sala, i el president de la Germandat de la Verge del Rocío, José María Alarcón, han donat a conèixer els diferents actes que formaran part de la nova edició del Romiatge de la Verge del Rocío que se celebrarà a Torrevella aquest proper cap de setmana, 2 i 3 de juliol.
29.06.2022
romería

La Romeria començarà aquest any a l'Església Parroquial de la Mare de Déu del Roser de la pedania de Torrelamata dissabte, després d'una missa que començarà a les 11.00 hores, oficiada pel reverend, Francisco Miravete i cantada pel cor de la germandat . En finalitzar la missa tindrà lloc la presentació davant la imatge de la Mare de Déu del Rocío de cavallistes, carretes, romeus i simpatitzants.

Acabada la presentació començarà la romeria pels carrers de la Mata cap a l'Àrea Recreativa Municipal “José Eduardo Gil Rebollo”, a la zona de “L'Albentosa”. Està previst que cap a les 13.00 hores, a l'aparcament de la Casa Forestal del Parc Natural de les Llacunes de La Mata i Torrevella, tingui lloc el prec de l'Àngelus i el gaudi d'un refrigeri. L'arribada a l'acampada serà cap a les 14.30 hores, dipositant-se la imatge de la Mare de Déu en una carpa on tindrà lloc una ofrena de flors i espelmes.

A la tarda tindran lloc diferents actuacions del cor de la Germandat, així com activitats, concurs de ball per sevillanes i altres. A les dotze de la nit es farà el prec del Sant Rosari.

Diumenge, el timbal realitzarà la despertà de l'acampada seguida d'un esmorzar a base de xocolata amb xurros. A les 13:00 hores s'oficiarà una Missa de Campanya ia les 19:30 hores començarà la recollida del campament i el trasllat de la imatge de la Verge del Rocío fins a la Parròquia de Ntra. Sra. del Rosari de Torrelamata.

El president de la germandat, José María Alarcón, ha tingut paraules d'agraïment per la col·laboració de la Regidoria de Festes, així com el suport i la col·laboració del comerç de Torrevella “que és indispensable per organitzar una romeria com aquesta”.

Aquesta serà la primera romeria que se celebra des de l'any 2019, sent suspesa durant els anys 2020 i 2021, a causa de les normes de la pandèmia sanitària de la Covid-19.