La brigada de la regidoria de Serveis finalitza els treballs de pintat i conservació dels bancs del passeig de "Las Rocas"

06.07.2022
pintado_banco_paseo_marítimo_torrevieja

La regidora de Qualitat dels Serveis Urbans de l'Ajuntament de Torrevella, Sandra Sánchez, informa que la Brigada de Serveis, dins de les tasques de manteniment que ve realitzant, han dut a terme durant el passat mes de juny els treballs de pintat i conservació de els històrics bancs d'obra situats a Les Roques del passeig marítim de Juan Aparicio. Els treballs han consistit en el sanejat de superfícies, neteja i posterior pintat dels bancs de “Las Rocas”, tal com sempre s'han anomenat a Torrevella aquests elements de mobiliari urbà.

TREBALLS DE PINTAT I CONSERVACIÓ DE LES BARANES DE PROTECCIÓ SITUADES AL CARRER ORIOL SOBRE LA N-332

D'altra banda, Sandra Sánchez ha informat també que, dins de les tasques de manteniment que realitza la Brigada de Serveis, han finalitzat els treballs de pintat i conservació de les baranes existents al Carrer Oriola, a banda i banda de la calçada, que protegeixen el pas elevat sobre la carretera N-332. Els treballs han consistit en el sanejat de superfícies i posterior pintat de blau marí de les baranes metàl·liques.