Obert el termini de presentació de sol·licituds per participar a l'Escola d'Estiu "Caballito de Mar"

L'escola d'estiu, que es desenvoluparà del 25 de juliol al 12 d'agost al col·legi públic Salvador Ruso, està destinada a nens i nenes amb edats compreses entre els 4 i els 17 anys amb necessitats específiques de suport educatiu
11.07.2022
Caballito

El regidor de Benestar Social de l'Ajuntament de Torrevella, Tomás Ballester, informa que des d'avui dilluns, 11 de juliol, i fins al 18 de juliol, es mantindrà obert el termini de presentació de sol·licituds per participar a l'Escola d'Estiu “Caballito de mar”, que es desenvoluparà del 25 de juliol al 12 d'agost, al col·legi públic Salvador Ruso.

Les sol·licituds es poden recollir a la web de l'Ajuntament de Torrevella ( www.torrevieja.es ) ia les dependències de Benestar Social, i s'han de presentar al Registre de l'Ajuntament (PROP) o per Seu Electrònica.

Més informació al telèfon 966 706 666/667 079 394.

Les places ofertes per a aquesta escola d'estiu són 17, que van destinades a nens i nenes amb edats compreses entre els 4 i els 17 anys amb necessitats específiques de suport educatiu. Les activitats i el menjador són gratuïtes i l'horari serà de 10.00 a 13.00 hores (sense menjador) o d'11.00 a 14.00 hores (amb menjador).

L'objectiu principal de Caballito de mar és ocupar part de les vacances estivals, fomentar la seva integració social i, alhora, donar suport a les famílies en els casos de l'alumnat que necessita més atenció i cura.

Els mitjans personals per al desenvolupament d'aquesta modalitat i per als 17 alumnes seran els següents: 4 monitors (o bé, en ràtio 1 monitor/4 alumnes) més 2 educadors (o bé, en ràtio 1 educador/8 alumnes) i 1 coordinador. Tots els professionals comptaran amb la deguda formació i experiència en l'àmbit de l'educació i en concret a l'educació especial, d'almenys 1 curs escolar o una Escola d'Estiu, com a llicenciats o graduats en psicologia, o pedagogia, o llicenciat o graduat en psicopedagogia, o professor diplomat o graduat en pedagogia terapèutica, o monitor d'oci i lleure, o tècnic d'animació sociocultural de cicle formatiu de grau superior, o titulacions semblants amb les activitats de Caballito de Mar.