Cancel·lats els actes programats per al dia d'avui per motiu de la previsió meteorològica

Es cancel·la el festival de música urbana “Crazy Urban Festival”, la Desfilada d'Estiu i les revetles programades a La Mata i San Roque
13.08.2022
cancelación

Avui s'ha celebrat una reunió de coordinació i seguretat amb l'assistència dels regidors de les àrees afectades, així com dels representants de Bombers, Guàrdia Civil, Policia Local, Protecció Civil, membres de l'organització del festival, així com a enginyer de l'esdeveniment i tècnics municipals.

Després d'aquesta, analitzada la informació proporcionada per l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), que assenyala una situació complexa i difícil amb la probabilitat de noves rebentades càlides entre les 18.00 i les 21.00 hores, i ateses les recomanacions a les que tots els professionals han coincidit que no es pot garantir la seguretat de la ciutadania ni de l'esdeveniment, s'ha pres la decisió de cancel·lar tots els actes a l'aire lliure autoritzats per l'Ajuntament de Torrevieja previstos per avui.

D'aquesta manera, queda cancel·lat el festival de música urbana “Crazy Urban Festival”, les estructures del qual, que ja estaven muntades, han resultat danyades després de la rebentada tèrmica de la matinada passada. La devolució de les entrades s'efectuarà a partir de divendres, 19 d'agost, pel mateix canal per on van ser adquirides. Així mateix, han quedat cancel·lades les revetles de La Mata i San Roque, ajornant la Desfilada d'Estiu a una nova data que es comunicarà per part de la regidoria de Festes.

Des de l'Ajuntament de Torrevella s'agraeix la resposta de tots els cossos de seguretat implicats, i se sol·licita a tota la ciutadania que extremin les precaucions fins que la situació meteorològica torni a la normalitat.