L'Ajuntament s'adhereix a la línia de concessió d'ajuts de la Diputació per minimitzar l'impacte econòmic de la crisi energètica actual

17.08.2022
crisis
El matí d'avui, el regidor d'Economia i Hisenda de l'Ajuntament de Torrevella, Domingo Paredes, ha sol·licitat a la Diputació Provincial d'Alacant adherir-se a la línia de concessió d'ajuts per minimitzar l'impacte econòmic que la crisi energètica està suposant pimes, micropimes, petits empresaris autònoms i professionals dels seus municipis per a l'anualitat 2022.

Domingo Paredes informa que amb aquest ajut es pretén subvencionar els costos energètics de gas i energia elèctrica compresos entre l'1 d'abril i el 30 de juny del 2022, que siguin necessaris per al funcionament del negoci. A més, també se subvencionen les despeses en carburants compreses entre l'1 de gener i el 30 de juny del 2022.

L´edil d´Economia i Hisenda ha posat de manifest que aquesta crisi energètica que estem patint ha arribat en el pitjor moment possible, quan els negocis estaven dedicant tots els seus esforços a superar la crisi econòmica derivada de la COVID-19. Amb aquesta subvenció, afegida a la que ja està en marxa per pal·liar les pèrdues dels negocis i la posada en marxa del Bo Consum, pot evitar el tancament de moltes empreses i, no només mantenir les feines, sinó que també se'n poden generar de noves lloc de treball quan més es necessiten.

Per acabar, cal destacar que al municipi de Torrevella li correspon la quantitat de 313.716 euros. Les properes setmanes s'anunciarà la publicació de l'ajuda i tots els tràmits que hauran de seguir les empreses per sol·licitar-la.