Presentada la campanya de conscienciació i prevenció de la submissió química entre la població juvenil

La campanya comença avui divendres, 26 d'agost, als voltants de la zona d'oci de Marina Salinas (Bacanal), des de les 00.00 a les 03.00 hores
26.08.2022
sumisión química
El regidor de Benestar Social i Igualtat de l'Ajuntament de Torrevella, Tomàs Ballester, acompanyat del director de la consultora social EQUÀLITAT, participació i igualtat, José Luis Sahuquillo, han presentat la campanya de conscienciació i prevenció de la submissió química entre la població juvenil desenvoluparà durant els dies 26 i 27 d'agost, i el 2, 3, 9, 10, 16, 17 i 23 de setembre, en horari nocturn de 00.00 a 03.00 hores.

L'Ajuntament de Torrevella ha impulsat aquesta campanya donat el nombre de casos d'agressió i abús que s'estan produint durant els últims mesos, continuant així la feina que ja realitza a les xarxes socials, informant als més joves de com reconèixer una possible punxada i com actuar en cas que es produeixi.

Es tracta d'una acció preventiva, pedagògica, de sensibilització i conscienciació adreçada als joves amb l'objectiu d'apropar-los els efectes de l'ús il·legal de substàncies químiques als entorns festius com són les zones d'oci principals. La campanya comença aquest divendres, 26 d'agost, als voltants Marina Salinas (Bacanal), en horari de 00.00 a 03.00 hores. El dissabte, 27 d'agost, estarà col·locat, en el mateix horari, a prop de la discoteca “Velice”.

Els Punts Violetes estaran atesos per personal tècnic, expert en igualtat, de la consultora social EQUÀLITAT, i comptaran amb divers contingut informatiu per als joves sobre com actuar davant d'una situació de submissió química, i com han d'actuar els acompanyants de la possible víctima. A més, com ja va passar a l'espai instal·lat a la Fira de Maig, l'estand comptarà amb marxandatge així com també diferents elements perquè els joves es fotografiïn augmentant així la difusió en xarxes socials.