Presentada la Gala del Dia Internacional de les Persones d'Edat, que se celebrarà l'1 d'octubre al Teatre Municipal

20.09.2022
mayores
L'entrada és gratuïta i es podran recollir les invitacions a la Regidoria de Gent Gran, situada al carrer Maldonado, núm. 5 El 30 de setembre tindrà lloc la Jornada de Convivència amb diverses activitats i una paella popular al parc de les Nacions La regidora de Gent Gran, Immaculada Montesinos, ha presentat també els tallers de ball, ceràmica, ioga, informàtica i carey, que començaran dimarts, 4 d'octubre

La regidora de Gent Gran de l'Ajuntament de Torrevella, Inmaculada Montesinos, acompanyada per la presidenta de la casa de la Tercera Edat de l'Acequió “Restituto Marroquí”, Alejandra Carricondo; el president del Centre Polivalent de La Mata, Miguel Rueda; i la presidenta de la casa de la Tercera Edat de Sant Pasqual, Florència Soria, han presentat avui les activitats que se celebraran el dissabte, 1 d'octubre, amb motiu del Dia Internacional de les Persones d'Edat, així com els tallers d'activitats per a gent gran que començaran el 4 d'octubre.

El proper dissabte, 1 d'octubre, a partir de les 18.30 hores, tindrà lloc al Teatre Municipal de Torrevella la Gala amb motiu del Dia Internacional de les Persones d'Edat, amb la participació dels grups Sabor i Ball, Rocieros de Sevilla, ball en línia de la Macro, ball Tomás Pelaéz, ball Amanecer Rociero i l'actuació especial de la cantant Mari Fé Ramírez. Durant aquest acte es farà entrega dels premis del Concurs de Fotografia que ha organitzat la Regidoria de Gent Gran, així com el lliurament de plaques als majors homenatjats.

Immaculada Montesinos ha recordat que dimarts que ve, 27 de setembre, finalitza el termini de presentació de les imatges d'aquest concurs. Per poder assistir-hi cal recollir les invitacions gratuïtes que estan disponibles a la Regidoria de Gent Gran.

Divendres, 30 de setembre, al parc de les Nacions, tindrà lloc una convivència de la gent gran que començarà amb tallers de zumba, ball en línia i que continuarà amb la degustació d'una paella per a tots els que participin a la jornada. Per a la degustació de la paella caldrà recollir el corresponent tiquet a les dependències de la regidoria al carrer Maldonado núm. 5 oa les cases de la Tercera Edat. El 5 d'octubre, des de les 18:00 hores, i englobat a les activitats commemoratives del Dia Internacional de les Persones d'Edat, es durà a terme a la plaça d'Encarnació Puchol de La Mata, una jornada d'activitats i una actuació musical a les 19.00 hores.

OBERT EL PERÍODE DE MATRICULACIÓ PER ALS CURSOS DE LA REGIDORIA DE LA TERCERA EDAT

Immaculada Montesinos també ha informat que ja s'ha obert el període de matriculació per als cursos d'activitats que es desenvolupen des de la regidoria que dirigeix, i que són els següents:

  • Ball
  • Ceràmica
  • Ioga
  • Informàtica
  • Carey

Totes les persones grans que estiguin interessades a participar-hi s'han d'inscriure a l'oficina de Gent Gran. Els cursos són gratuïts i començaran el proper dimarts 4 d'octubre.