Diumenge, 2 d'octubre, se celebra la festivitat Dels Sants Àngels custodis, patró de la Policia Local

29.09.2022
ángeles

El regidor de Seguretat i Emergències de l'Ajuntament de Torrevella, Federico Alarcón, informa que aquest proper diumenge, 2 d'octubre, festivitat dels Sants Àngels Custodis, patró de la Policia Local, se celebrarà una missa a la Parròquia del Sagrat Cor de Jesús, a les 10.00 hores, oferta per tots els difunts de la Policia Local. La missa comptarà amb la participació de la coral Torrevejense Francisco Vallejos i la Unió Musical Torrevejense (UMT).

En commemorar-se aquest any el 50è aniversari de la Parròquia del Sagrat Cor, els actes del qual comencen el mateix diumenge 2 d'octubre, s'ha decidit que la missa s'hi celebri per aquest motiu.

Durant el transcurs de la cerimònia es realitzarà el respons pels difunts, on es col·locarà una corona de llorer als peus de la imatge de l'Àngel, mentre sona la Marxa "La mort no és el final", finalitzant la celebració amb l'himne de la Policia Local de Torrevella.

Seguidament, a les 11.30 hores, al saló principal de la Societat Cultural Casino de Torrevella, tindrà lloc l'acte de lliurament de reconeixements i mèrits als membres de la Policia Local, acte que serà presidit per l'alcalde de la ciutat, Eduardo Dolón. Un total de 144 agents seran els reconeguts en aquest acte.

-Reconeixements als 9 agents que s'han incorporat recentment.

-Felicitacions públiques al Mèrit de la Protecció Civil atorgat per la Generalitat Valenciana a 13 agents de policia local, per accions heroiques diverses.

-Lliurament de medalles al Mèrit Policial (Balmis) per la pandèmia, a títol individual, a 106 agents del cos de la policia local.

Per finalitzar l'acte es reconeixerà els 9 agents que han complert 30 anys al servei de la policia local de Torrevella, els 4 que han complert 35 anys i els 3 agents que s'han jubilat aquest darrer any.