El de Tenerife Celso Alíelo, un dels tenors més sol·licitats pels principals teatres del món, actuarà dijous, 13 d'octubre, a Torrevella

10.10.2022
celso albedo

L'Auditori Internacional de Torrevella acollirà per primera vegada l'actuació del tenor Celso Albelo, acompanyat pel pianista Juan Francisco Parra, en un recital que anirà de la sarsuela a la música llatinoamericana i l'òpera.

Cantant i pianista mantenen una afinitat consolidada i reconeguda després d'anys de compartir escenaris i oferiran aquest concert amb algunes de les cançons que el tenor va gravar per al primer CD titulat Íntimament.

L'elegància del seu cant i domini tècnic han consolidat Celso Albelo com una de les veus internacionals més apreciades i aplaudides al món de l'òpera. En recital i concert, el tenor ha actuat a les sales més prestigioses d'Espanya, Japó, Estats Units, Bèlgica, Itàlia, Holanda i Anglaterra i ha col·laborat amb directors com Pappano, Mehta, Harding, Oren, Zedda, Santi, Frühbeck de Burgos , Rizzi, Pidò o Frizza. La seva gran trajectòria li ha aportat infinitat de reconeixements, entre els quals es poden destacar el Premi Òpera Actual 2008, l'Òscar de la Lírica de la Fundació Verona per l´Arena (en 2 ocasions), el Premi Líric Teatre Campoamor (2010 i 2012) o el Giuseppe Lugo, a Itàlia.

La seva actuació, que tindrà lloc aquest dijous que ve, 13 d'octubre, les 20.00 hores, s'engloba dins de la proposta de la nova Programació Cultural de Torrevella, amb l'objectiu de convertir la ciutat en un gran referent cultural a la província d'Alacant , amb la posada en escena de grans musicals, concerts i obres de teatre, tant del panorama nacional com internacional.

Data: 13 d'octubre de 2022

Hora: 20h

Recinte: Auditori internacional de Torrevella

Venda d'entrades: https://culturatorrevieja.com/eventos/celso-albelo/

Enllaços:

www.celsoalbelo.com

https://www.instagram.com/celso_albelo/

https://www.facebook.com/CelsoAlbeloOfficial

https://open.spotify.com/album/3KC6fJaAjKv5EsNWHmyu12?si=0GuzeCi-TtaXTq_5miLAjA

https://youtu.be/cITx0D8dKdA