Finalitzen els treballs de repintat de les marques vials horitzontals a La Mata

Durant la setmana que ve es finalitzaran els treballs a la Torreta 3 i Llac Sal
17.10.2022
repintado

El regidor de Trànsit de l'Ajuntament de Torrevella, Federico Alarcón, ha informat dels avenços del repintat de les marques vials horitzontals de la totalitat del terme municipal, uns treballs que s'estan duent a terme a bon ritme.

Ahir a la matinada finalitzava el repintat a tota la pedania de La Mata, corresponent a la Zona 1, i durant la setmana que ve es finalitzaran els treballs a la Torreta 3 i Llac Sal, acabant així la zona 8. La zona 2, que ja s'ha iniciat a Nova Torrevella, continuarà durant les properes setmanes. Aquesta zona inclou des de l'avinguda de les Corts Valencianes fins a la costa.

Federico Alarcón ha recordat que el programa d'actuació ha dividit el terme municipal de Torrevella en diversos sectors zonificats, preveient-se que el repintat de cadascun duri aproximadament un mes, per la qual cosa espera que en un any tota la ciutat ja estigui completada. Les tasques de repintat comprenen fins a un total de cinc equip de treball que fan les actuacions, la gran majoria de matinada, amb la finalitat d'afectar el mínim possible el trànsit rodat de la ciutat.

Federico Alarcón ha recordat que l'adjudicació d'aquest contracte important té una durada de 4 anys, amb un import de 450.000 euros a l'any, fet que suposa un muntant global de 1.800.000 euros (IVA inclòs). L'empresa adjudicatària és imesAPI SA