Comença la campanya "Somriures Sanes" per a la recollida de productes d'higiene dental destinats als campaments de refugiats sahrauís

Aquesta campanya està organitzada per l'associació de Famílies d'Ajuda a Nens Sahrauís (FANS) en col·laboració amb la regidoria d'ONG i Voluntariat
14.11.2022
Campaña_Sonrisas_Sanas_saharaui_torrevieja
La regidora d'ONG i Voluntariat de l'Ajuntament de Torrevella, Concha Sala, informa de l'inici de la campanya “Somriures Sanes”, que posa en marxa l'associació de Famílies d'Ajuda a nens Sahrauís (FANS) en col·laboració amb aquesta regidoria. L'objectiu de la campanya és enviar productes d'higiene dental, com ara raspalls i pasta de dents, als campaments de refugiats sahrauís.

La campanya es durà a terme als centres educatius de Torrevella i els punts de recollida estaran establerts al Centre Cultural “Virgen del Carmen” i al Palau de la Música. Des d'avui, i fins al 20 de desembre que ve, s'estaran recollint aquests productes d'higiene dental perquè, al gener, l'associació els pugui enviar tot el material al seu destí. Serà un membre de l'associació FANS l'encarregat de portar tots els productes recollits i fer el lliurament a aquestes persones que necessiten tanta ajuda.

Tant des de la Regidoria d'ONG i Voluntariat com des de l'associació FANS continuaran treballant en estreta col·laboració per ajudar un col·lectiu tan vulnerable com és el poble sahrauí.