Convocatòria Premis DesignEuropa 2023

22.11.2022
DesignEuropa
Els Premis DesignEuropa, convocats per l'Oficina de Propietat Intel·lectual de la Unió Europea, EUIPO, commemoren l'excel·lència en el disseny i la gestió entre els titulars de dibuixos i models comunitaris registrats (DMC), ja siguin titulars de drets individuals o petites o grans empreses.

Organitzats cada dos anys per l' EUIPO (Oficina de propietat intel·lectual de la Unió Europea) . els Premis consten de dues categories obertes per a sol·licituds i nominacions: Empreses petites i emergents i Sector industrial. També hi ha una categoria de premis a la Trajectòria Professional, reservats a aquells dissenyadors amb un corpus d'obres important, desenvolupat durant tota una carrera, i que hagin exercit un impacte significatiu sobre la professió del disseny.

Categories:

  • Premi Industrial: Aquesta categoria està reservada per als dibuixos o models comunitaris d'empreses que tenen més de 50 empleats i un volum de negoci/balanç de més de 10 milions d'euros.
  • Premi a empreses petites i emergents: Aquesta categoria es reserva per als dibuixos o models comunitaris d'empreses que compleixen una de les condicions següents: tenen menys de 50 empleats i un volum de negoci/balanç inferior a 10 milions EUR. Són empreses creades després de gener de 2016, sigui quina sigui la seva mida.
  • Premi a la trajectòria professional: Aquesta categoria està reservada als dissenyadors amb un corpus considerable d'obres de valor estètic, creades al llarg de la seva carrera professional, que han tingut una incidència demostrable al mercat. Els nominats en aquesta categoria han de fer servir actualment o haver utilitzat el sistema dels dibuixos o models comunitaris durant la seva carrera professional.

Termini de presentació:

La convocatòria estarà oberta   fins al 10 de març de 2023 . Podeu inscriure aquí .