Alacant Technology Forum 2022

25.11.2022
Alicante Technology Forum
Del 29 de novembre al 3 de desembre, la ciutat d'Alacant es converteix en el focus de la tecnologia.

L'Ajuntament d'Alacant promou aquest fòrum internacional per consolidar la ciutat com a “focus nacional i internacional de la tecnologia”.

Les grans empreses espanyoles i internacionals del sector de la innovació es donaran cita del 29 de novembre al 3 de desembre a l'esdeveniment tecnològic més important fins ara.

Els objectius de l'Alacant Technology Forum 2022 són:

  • Apropar la tecnologia a la ciutadania.
  • Fomentar laprenentatge de competències digitals.
  • Debatre l'impacte de la tecnologia a la societat.
  • Reptes, dilemes i oportunitats de lús de la tecnologia mitjançant la participació ciutadana.
  • La revolució digital alacantina, una nova forma de relacionar-se amb ladministració local i lincrement de la qualitat de vida.

La Junta de Govern Local d'Alacant ha aprovat aquest dimarts la licitació per concurs de la gestió d'aquesta iniciativa promoguda per l'Ajuntament "per consolidar la ciutat com a focus nacional de la tecnologia i digitalització" amb una àmplia programació en què les grans companyies del sector presentaran els seus projectes i intercanviaran experiències amb el públic assistent, les administracions públiques i institucions acadèmiques a diferents emplaçaments de la ciutat.

L'Expo Tech PLAZA, ubicada a la Plaça de Bous d'Alacant , serà el centre neuràlgic, mentre que també hi haurà tallers i més activitats als anomenats Auditoris Forum, destacant Puerta Ferrisa, el MARQ, el Museu d'Aigües d'Alacant i l'ADDA.

D'entre les activitats, cal destacar el Hackathon que tindrà lloc el dia 2 de desembre a les 10:00 al Museu d'Aigües d'Alacant ; els partits d'e-sports de l' ATF Battle Arena i la primera edició de l' Smartphone Film Festival . A més, a l'Expo Tech PLAZA, es podrà accedir a una zona de realitat virtual on es podrà sobrevolar part d'Alacant sense sortir de la Plaça de Toros.

S'espera un total de prop de 10.000 persones durant el temps que duri la fira.

Podeu trobar més informació a la pàgina de l'esdeveniment .