Venuts els 500.000 euros en bons consum de la venda en línia d'aquesta sisena edició

14.12.2022
bonos

La regidora de Comerç de l'Ajuntament de Torrevella, Rosario Martínez, informa que ahir es van esgotar els 500.000 euros en bons que l'Ajuntament de Torrevella i la Diputació Provincial d'Alacant han posat a disposició dels ciutadans a través de la venda online de l'actual campanya del Bo Consum, que va començar dissabte passat, 3 de desembre, i que es podran bescanviar als gairebé 300 establiments adherits fins al 31 de desembre d'aquest any.

Rosario Martínez ha mostrat la seva satisfacció per l'excel·lent acollida que, una edició més, ha tingut aquesta iniciativa creada per l'Ajuntament de Torrevella en col·laboració amb APYMECO i que, sens dubte, s'ha convertit en la campanya més important de reactivació i dinamització de els sectors productius que hagi engegat qualsevol administració pública. Una campanya que ha evolucionat a cadascuna de les seves edicions buscant sempre la seguretat, digitalització i modernització del nostre teixit empresarial i del propi consumidor.

Rosario Martínez ha destacat que, després de l'esforç que s'ha realitzat per vendre de forma presencial bons per un import de 700.000 euros per a tot aquell que no tenia possibilitat d'utilitzar mitjans digitals de compra, des del consistori torrevellenc es va voler fer una aportació extra la quantitat que concedeix la Diputació Provincial dAlacant. Així, als 314.000 euros de la subvenció de Diputació, l'Ajuntament va ampliar l'aportació pressupostària perquè aquesta venda en línia quedés dotada amb un total de 500.000 euros.

D'aquesta manera, la campanya comercial més forta de l'any, el Nadal, es veurà recolzada per l'Ajuntament i la Diputació amb 1.200.000 euros, tenint un impacte real en els nostres sectors productius de 2.400.000 euros.