El IV Concurs Internacional del Cuit amb Pilotes se celebrarà el 4 de febrer al Centre Municipal d'Oci (CMO)

Les inscripcions es podran realitzar des de dilluns que ve, 16 de gener, finalitzant el termini d'inscripció el dia 30 de gener a les 14:00 hores
12.01.2023
cocido
Els equips inscrits, fins a un màxim de 15, elaboraran les diferents especialitats del cuit, tal com es recull a les bases, que són: Cuit Internacional, Cuit Regional Espanyol i Cuit amb Pilotes Tradicional

La Regidoria de Gent Gran, juntament amb la Confraria Gastronòmica del Cuit amb Pilotes, organitza el IV Concurs Internacional del cuit amb pilotes.

El concurs se celebrarà el dissabte, 4 de febrer, al Centre Municipal d'Oci (CMO), on els equips inscrits, fins a un màxim de 15, elaboraran les diferents especialitats del bullit, tal com es recull a les bases, que són : Cuit Internacional, Cuit Regional Espanyol i Cuit amb Pilotes Tradicional.

Les inscripcions podran formalitzar-se des de dilluns que ve, 16 de gener, finalitzant el termini d'inscripció el dia 30 de gener a les 14:00 hores.

Podran participar totes les persones aficionades i amants de la cuina, sense importar l'edat, la professió o la nacionalitat. La participació podrà ser bé a títol individual o representant una associació, un grup d'amics, etc. Com que es tracta d'un concurs d'aficionats, no està permesa la participació en aquest a cuiners professionals, que si podran, no obstant, participar en mode d'exhibició o fora de concurs.

Les bases del concurs, així com les inscripcions per participar-hi, es podran recollir a les oficines de la Regidoria de Gent Gran, situades al carrer Maldonado, núm. També estaran disponibles a la web: http://www.cofradiadelcocido.es.