El Carnaval de Torrevella pren els carrers de Madrid

Desplegament de color, música i bellesa en una espectacular desfilada al cor de la capital d'Espanya
19.01.2023
carnaval madrid

El Carnestoltes de Torrevella ha pres avui dimecres una de les principals i turístiques artèries de Madrid per mostrar al món la singularitat, el color i la bellesa del carnaval torrevellenc, en una de les accions que s'emmarca en l'estratègia de promoció de Torrevella coincidint amb la Fira Internacional de Turisme de Madrid (FITUR). Una desfilada històrica, amb la participació amb més de 100 persones pertanyents a un total de 7 comparses locals, i la primera vegada que el Carnaval de Torrevella desfila en solitari pel centre de la capital d'Espanya.

Components de “La bufa la gamba”, “Daimana”, “No ni na”, “Osadía”, “Aquí hi ha tomàquet”, “Desafiament” i “La sal de Torrevella”, aquesta última la comparsa més internacional i emblemàtica del Carnaval de Torrevella, a més de la Reina Major del Carnestoltes 2022, Brenda Rodríguez, i la Reina Infantil, Triana Marín, han omplert aquesta tarda el carrer Preats de ball i alegria, podent gaudir de la desfilada centenars de persones que han immortalitzat amb els seus mòbils aquest històric esdeveniment per a la ciutat de Torrevella.

A la desfilada hi ha assistit l'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, acompanyat pel president de la Diputació Provincial d'Alacant, Carlos Mazón, la regidora de Turisme i vicealcaldessa, Rosario Martínez, l'edil de Festes, Concha Sala, així com membres de l'Associació Cultural Carnestoltes de Torrevella, encapçalats pel seu president, Francisco Pizana.

L'objectiu d'aquesta impactant acció de promoció de la nostra ciutat és potenciar a Madrid el carnaval local, declarat d'Interès Turístic Autonòmic i una de les festes més populars i multitudinàries de la ciutat de la sal, on participen actualment 23 comparses i més de 1.500 persones desfilant.

Eduardo Dolón ha destacat l'espectacularitat d'aquesta històrica desfilada i l'enorme acceptació que ha tingut entre el públic assistent, que ha gaudit de la bellesa de totes les comparses participants. Cal destacar que aquesta ha estat la primera d'altres accions de promoció turística que es duran a terme amb motiu del conveni de col·laboració entre les regidories de Turisme de l'Ajuntament de Madrid i de Torrevella, i que van signar a FITUR 2022 els alcaldes José Luis Martínez Almeida i Eduardo Dolón.