L´alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, la regidora de Turisme, Comerç i Hostaleria, Rosario Martínez, i el president de l´Associació d´Empreses d´Hostaleria de Torrevella i Comarca (AEHTC), José Ignacio Pastor, han donat a conèixer la primera de les activitats del Calendari Gastronòmic proposat per l'Associació per al present any 2023.
Un total d'11 cafeteries i restaurants adherits a l'Associació participaran del dilluns 13 al diumenge, 19 de Febrer, a la 2a Edició de Pastís i cafè “La setmana més dolça”. Els clients podran degustar pastissos i pastissos acompanyats d'un cafè, te o infusió a un preu que oscil·la entre 3,50 i 6,00 euros.
Es tracta d´una activitat destinada a tots els públics i es podran degustar en l´horari habitual de cada cafeteria o restaurant participant. Pastís de formatge, de coco, de poma, de pastanaga, de tres xocolates, creps, coques, pa de calatrava, pastís de l'àvia o cupcakes, són alguns dels deliciosos dolços que delectaran els clients durant tota la setmana.
Els establiments participants en aquesta segona edició de Pastel i Cafè “La setmana més dolça” són:
-HB Torrevella.
-A Estribor Puerto.
-Cafeteria Ina Expresso.
-La Cantina Food&Drinks.
-La Glorieta Cafè.
-J. Mullins.
-Cafeteria Olga.
-Restaurant La Mata “Felisa”.
-El Carreró.
-Restaurant Passeig Beach.
-Cafeteria Bistro La Laguna.