Com aplicar el pensament creatiu a les empreses

09.02.2023
Noticia pensamiento creativo
Des que naixem i durant la nostra edat infantil, no parem de crear i imaginar. Ens és igual si un cotxe corre per la paret o si un dinosaure del Juràssic és el personatge malvat que ataca una princesa ninja en un castell medieval. No hi ha límits a la imaginació.

Durant el nostre període de desenvolupament escolar, la cosa canvia. Ens diuen que l'error és dolent i que no hem de cometre errors. L'equivocació està penada amb una mala qualificació a l'expedient acadèmic. Anem limitant la nostra creativitat .

Quan arribem a l'edat adulta hem deixat d'imaginar-nos. Ens hem ancorat en el pensament racional i ens fa por fer qualsevol cosa que surti de la norma, o que no hàgim experimentat abans i sapiguem del cert que funciona. Vivim en la seguretat de la raó .

I quines conseqüències té tot això a les nostres empreses? Que ens costa molt proposar solucions noves a situacions que no hem viscut amb anterioritat. Us sona d'alguna cosa aquesta situació?

En aquesta xerrada, veurem com podem potenciar el pensament creatiu i aplicar-lo a les nostres empreses durant el 2023.

Durant una hora i mitja, veurem com posar en marxa processos d'innovació rendibles, factibles i que siguin realment nous al nostre sector.