Innovació col·laborativa: descobrint noves oportunitats de creixement empresarial

03.03.2023
innovacion-colaborativa

La innovació és una de les claus empresarials a desenvolupar en el context actual, on la resposta a les nostres necessitats és cada cop més complexa. Per aquest motiu, alhora de crear la nostra proposta per a clients i consumidors, hem d'escapar als nostres propis coneixements. La innovació oberta o col·laborativa ens permet, exactament, col·laborar amb el talent d'altres persones i organitzacions que interactuen en diferents ecosistemes d'innovació, per tal de generar noves oportunitats de creixement empresarial.

Amb aquestes premisses, neix el projecte Innoteams , un espai obert a la innovació on les empreses participants comparteixen el coneixement per a l'exploració de noves oportunitats i la construcció de projectes d'innovació que en potenciïn el creixement als mercats. Aquesta forma dinnovació representa un nou model de negoci per tirar endavant en un entorn cada vegada més incert i canviant.

10.15 a 10.30 Recepció i acreditació a l'esdeveniment.

Assisteix minuts abans que comenci l'esdeveniment, així validarem la teva inscripció i t'acreditarem per poder accedir a la sala.

10.30 a 10.40 Obertura institucional

A l'obertura comptarem amb les intervencions de:

  • José Javier García, president del CEEI Elx.
  • Jorge Rodríguez, vicepresident d' Alacant pel Turisme de Creuers.
  • Julia Company, directora general d' IVACE.

10:40 a 11:10 Taula rodona: “Innovació oberta, la clau del futur empresarial”

En aquesta sessió, comptarem amb empreses, algunes d'elles pertanyents a l' Associació d'Alacant pel Turisme de Creuers , participants al projecte pilot Innoteams 22 , que mostraran la seva visió sobre la innovació col·laborativa i el valor que té a les seves organitzacions i ens traslladaran la seva experiència amb aquest projecte, així com alguns dels reptes que tenen al davant.

11:10 a 11:30 Presentació resultats Programa Pilot Innoteams 22 i accions a desenvolupar el 2023.

En aquesta sessió, es mostraran els principals resultats obtinguts dins del treball d'innovació col·laborativa desenvolupat per les empreses participants al programa pilot Innoteams del 2022. D'altra banda, es donaran a conèixer les novetats del projecte Innoteams 2023, dins de les noves línies de actuació del programa Sommos Connecta.

11:30 a 12:00 Cafè Networking. Oportunitat per establir contacte amb tots els assistents a lʼesdeveniment i interecatuar sobre diferents qüestions dʼinnovació oberta.

On:

CdT Alacant

Jaume Mas i Porcel, 4 03005

Alacant/Alacant (Alacant)