Presentat el XIX Seminari Jurídic Fiscal, que se celebrarà divendres, 17 de març, a l'Hotel Doña Monse

Tot allò recaptat en aquest seminari anirà destinat a l'associació local AFA
06.03.2023
rotary

El regidor de Seguretat i Emergències de l'Ajuntament de Torrevella, Federico Alarcón, juntament amb la presidenta de Rotary Torrevella, María Ángeles Pérez, l'advocat i vicepresident, Miguel Zumaquero, i un dels membres de Rotary i del comitè organitzador, Sergio Sáez, han presentat avui al matí el programa de les XIX Jornades Jurídic Fiscals de Rotary Club Torrevella, que se celebrarà divendres, 17 de març, a l'Hotel Doña Monse. Aquest esdeveniment té com a objectiu posar en comú i analitzar les darreres novetats del sector jurídic fiscal, alhora que es contribueix als projectes socials del club.

Miguel Zumaquero ha volgut ressaltar que aquest any ve carregat d'importants i vitals canvis legislatius que afecten de forma molt directa la nostra pràctica professional, per a això, com cada any, han fet un gran esforç per poder comptar amb ponents de primer nivell que clarifiquin aquestes qüestions.

Els fons obtinguts pel club en aquestes jornades es destinen a fins solidaris. Rotary col·laborarà amb l'Associació AFA, que fa una tasca encomiable a la nostra ciutat.

La jornada començarà a les 09:00h amb la recepció i el lliurament d'acreditacions.

A les 09:30 hores començaran les ponències de la mà de Juan Elías Margarit Robles, notari a Torrevella i que parlarà sobre “L'obligació d'Inscripció al Registre d'Agents”

A les 10.30 hores, Leandro Blanco García-Lomas, magistrat titular del Jutjat Mercantil número 3 de Múrcia, exposarà el tema de la Llei Segona Oportunitat. Exoneració del Passiu Insatisfet.

A les 12.30 hores, Ana Mullor, lletrada especialista al despatx d'advocats Cuatrecasas, parlarà sobre "La problemàtica pràctica del dret de família internacional".

Luis Muñiz, cap de la Secretaria Administrativa de la Delegació de l'AEAT a Alacant, comentarà les novetats fiscals.

Després de les ponències tindrà lloc un dinar i entrega de diplomes als assistents, moment en què tots els participants posen en comú els temes tractats durant la jornada i les conclusions que han tret sobre aquest.

La inscripció té un preu de 75 euros per persona i 250 euros per a patrocinadors, podent fer-ho a través de l'email juridicofiscales@rotaryclubtorrevieja.es o al telèfon/WhatsApp 679856681.