El Cor Simfonia de l'Escola Coral Municipal seleccionada per participar al V Certamen Infantil i Juvenil d'Havaneres i Cançó Marinera de Candes (Astúries)

10.03.2023
coro

El Patronat Municipal d'Havaneres de Torrevella comunica que el COR SIMFONIA de l'Escola Coral Municipal ha estat seleccionat per participar al V Certamen Infantil i Juvenil d'Havaneres i Cançó Marinera de Candás (Astúries).

El Certamen tindrà lloc el proper dissabte, 11 març, al Teatre Prendes de Candás a les 20:00 hores. Aquest certamen és un dels escenaris nous del món coral juvenil i de l'havanera del nostre país. En el seu camí breu s'ha situat en un gran referent de l'havanera per a les més joves.

En aquesta cinquena edició participaran el Cor IES Mirasierra de Madrid, el Cor Juvenil del Conservatori Professional de Música de Gijón i el Cor Simfonia de Torrevella.

La trajectòria del Cor Simfonia s'ha anat consolidant dins el món coral, aconseguint importants guardons en concursos nacionals i internacionals com, per exemple, Cantonigrós (Barcelona), Cocentaina, Alacant, Villena i Ejea dels Cavallers (Saragossa), entre d'altres.