Generació D arriba a Torrevella: Una campanya itinerant que impulsa l'aprenentatge en competències digitals

28.03.2023
logo foto generacionD
Els propers dies 1, 3 i 4 d'abril de 2023 l'espai itinerant “Uneix-te a la 'Generació D', cada dia som més” visitarà Torrevella i volem convidar-te a participar-hi.

Cercadors d'internet, xarxes socials, ciberseguretat, gestions en línia… La digitalització forma part del dia a dia. Per això, aquesta experiència ofereix als usuaris multitud de recursos i orientació per al desenvolupament senzill de les seves competències digitals, aplicable a tots els àmbits de la vida quotidiana.

Quines activitats es fan?

La unitat mòbil està equipada amb tecnologia immersiva que convida a participar en una sèrie dactivitats pràctiques per fomentar i incentivar el desenvolupament de les competències digitals. Una experiència que sʻajustarà a les necessitats de cada usuari.

  • Començarem amb un test autodiagnòstic que ens permetrà conèixer el teu nivell en competències digitals. Amb els resultats, personalitzarem l'experiència i posarem a la vostra disposició multitud de cursos, formacions o tallers amb què desenvolupar i enfortir els vostres coneixements.
  • Posa't a prova! Amb el resultat del test, t'enfrontaràs a jocs i activitats d'allò més variades i de tots els nivells: des d'aprendre a fer una cerca òptima a internet fins a fugir de les “fake news”, optimitzar l'ús de les xarxes socials o gestionar el teu identitat digital.
  • A més, podràs participar a la nostra sala d'escapament . Una activitat immersiva en què els usuaris haureu de posar en pràctica el que heu après si voleu resoldre el joc i aconseguir sortir de la sala.

El millor de tot? Què totes les activitats donen punts! Suma els teus i aconsegueix que la teva localitat ocupi el lloc número u del rànquing general de municipis d'Espanya. El que més punts obtingui… tindrà un premi!

A qui va dirigit?

Els tallers, jocs i activitats estan pensats perquè tota la ciutadania participi en l'experiència, amb especial atenció a aturats, dones de més de 45 anys, sèniors… Volem trencar amb la bretxa digital! L'experiència és totalment GRATUÏTA i té una durada aproximada d'uns 30-40 minuts.