II Congrés de Ciutats Intel·ligents i Big Data Alcoi

29.03.2023
foto.jpg
Districte Digital Comunitat Valenciana, l'Ajuntament d'Alcoi i el Campus d'Alcoi de la UPV organitzen el II Congrés de Ciutats Intel·ligents i Big Data, que se celebrarà els dies 12 i 13 d'abril a l'Àgora d'Alcoi.

És la segona edició d'aquest fòrum biennal on professionals de referència, empreses digitals, líders de la indústria tecnològica i responsables de grans projectes, en comparteixen la visió i debaten sobre tendències, reptes i oportunitats.

L´esdeveniment inclou ponències magistrals, taules de debat, fira d´empreses i moments de networking, dirigits a CEOs i responsables d´innovació en empreses i entitats públiques.

Estructura del Congrés

Dimecres 12 , de 16:00 a 19:50 hores: Sessió dirigida a CEO d'empreses, institucions i entitats públiques , amb solucions Big Data orientades a empreses dins dels conceptes de Smart City (sostenibilitat, productivitat, connectivitat, gestió de dades públiques) …).

Dijous 13 , de 9:30 a 13:30 h. Ponències amb casos pràctics sobre l'aplicació i el tractament de dades en administracions i territoris. Sessió adreçada a tècnics dadministracions públiques i empreses proveïdores de serveis per a ladministració.

Consulta el programa i inscriu-te https://ciudadesinteligentes.congresosalcoi.es/