Ajuntament i APANEE s'adhereix a la campanya internacional "Autism Europe", dins dels actes del Dia Mundial de Conscienciació sobre l'Autisme

30.03.2023
Cartel_Dia_Mundial_Autismo_Torrevieja_2023
Aquest proper diumenge, 2 d'abril, es commemora el Dia Mundial de Conscienciació sobre l'Autisme. Per aquest motiu tindran lloc a Torrevella diferents activitats organitzades per l'Associació de Pares d'Alumnes amb Necessitats Educatives Especials (APANEE), amb suport per tercer any consecutiu de l'Ajuntament de Torrevella.

Ambdues institucions s'han adherit a la campanya internacional “Autism Europe” ia la nacional “Autismo España”. En aquest sentit, la regidora d'Ong´s, Concha Sala i la presidenta d'APANEE, María José Sánchez, informen que avui dijous, 30 de març, tindrà lloc la col·locació d'un llaç blau i un cor amb un puzle, elements que simbolitzen i homenatgen les persones amb autisme i les seves famílies, al jardí situat entre els passeigs de Vista Alegre i La Llibertat, davant del Casino.

Avui, a les 17.00 hores, a la seu d'APANEE tindrà lloc una xerrada informativa sobre ajudes i prestacions públiques dirigides a persones amb diversitat funcional.

Demà divendres, 31 de març, sortirà des de la seu d'APANEE, a les 11.00 hores, una excursió dels alumnes del centre EACO (Escola d'Autonomia i Aula Ocupacional) a les Salines de Torrevella, amb servei de guia.

El dissabte, 1 d'abril, els alumnes d'APANEE es desplaçaran fins a Guardamar del Segura per participar a la XI Festa del Motor Clàssic, amb sorteig solidari a benefici d'APANEE, tot organitzat pel Club Rotary de Guardamar.

Diumenge, 2 d'abril, Dia Mundial de Conscienciació Sobre l'Autisme, a les 00:00 hores, Torrevella il·luminarà la Torre del Moro de blau dins de la campanya internacional “Light It Up Blue” (Il·lumina'l de blau). Aquest dia es procedirà a la lectura de manifestos commemoratius, a partir de les 12:00 hores a l'Àrea Recreativa Municipal José Eduardo Gil Rebollo, al costat del Parc Natural de les Llacunes de Torrevella i La Mata, dins de la celebració d'una Jornada de Convivència entre famílies d'usuaris d'APANEE.

Per finalitzar les activitats de conscienciació de l'autisme a Torrevella aquest any 2023, dimecres, 5 d'abril, tindrà lloc a les 11.00 hores, a l'IES Mediterrani, la VI Cursa Solidària a benefici d'APANEE.