IV Fòrum Créixer Innovant Creama, "Impulsant l'Èxit Empresarial amb Estratègies de Dades Intel·ligents"

26.04.2023
impulsando-existo-empresarial
Començament: dimecres, 10 de maig de 2023 a les 10:00. Finalitza: dimecres, 31 de maig de 2023 a les 11:00. Esdeveniment Online. Cada sessió tindrà una durada aproximada duna hora, i es realitzaran a través de laplicació Zoom. Per participar t'has d'inscriure a cadascuna de les sessions!!

El Fòrum Créixer Innovant té com a propòsit afavorir el creixement i la consolidació de les pimes, i donar respostes a temes concrets del territori, detectats pels agents de l'ecosistema emprenedor de la Comunitat Valenciana. És un fòrum dirigit a ajudar en l'anàlisi de com desenvolupar avantatges competitius de cara al futur immediat, coneixent com convertir les amenaces en oportunitats i el seu impacte en la redefinició dels models de negoci sobre la base de la detecció de noves oportunitats .

Iniciativa promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana , a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) , dins la seua política de suport a l'emprenedoria innovadora, i organitzada per CEEI Elx, Creama, Ajuntament de Xàbia i l'Observatori Valencià de dades obertes i transparència.

PROGRAMA

La gestió de dades a les empreses és un procés fonamental per assegurar el maneig adequat i eficient de la informació que es genera i s'utilitza en el context empresarial. Una gestió de dades efectiva implica la recopilació, l'emmagatzematge, el processament, l'anàlisi i l'ús de dades de manera adequada i segura, amb la finalitat de millorar la presa de decisions, l'eficiència operativa i l'avantatge competitiu de l'empresa.

Aquesta gestió requereix una estratègia clara, de l'establiment de polítiques i procediments adequats, de la utilització d'eines i tècniques d'anàlisi de dades i del compliment de les normes i les normatives aplicables.

Us presentem aquest fòrum compost per un cicle de quatre sessions, amb quatre experts/es que ens donaran les claus per “dur a terme una estratègia efectiva de la gestió de dades”.

Cada sessió tindrà una durada aproximada d'una hora i es realitzaran a través de l'aplicació Zoom .

Inscriu-te a CEEI