L'espectacle musical estarà en cartell de l'11 al 14 de maig, al Teatre Municipal de Torrevieja

Més de 30 cançons, 25 artistes sobre l'escenari: 8 veus grandioses, una extraordinària banda de músics en directe, un espectacular cos de ball, i tot plegat emmarcat en una impactant i magnífica escenografia
03.05.2023
cruz de navajas

El proper 11 de maig, tindrà lloc al Teatre Municipal de Torrevella, la primera de les úniques cinc funcions que es representaran de l'espectacle musical Cruz de Navajas, el darrer Mecano , com a nova oferta cultural per a la ciutat.

Avui ha estat presentat en roda de premsa a l'ambigú del Teatre pel regidor de Cultura, Antonio Quesada, el director de Cultura Torrevella, Lalo Díez, el productor i mànager general de la companyia, John Varo, i el cantant Mikel Herzog Jr., que al final de la roda de premsa ha interpretat una de les cançons del musical, el tema “Aire”.

L'espectacle, vist per més de 300.000 persones, i que ja ha passat per les ciutats de Saragossa, Conca, Barcelona, Huelva i Salamanca entre d'altres, continua la gira per tot el territori espanyol, apostant per Torrevella en el recorregut per més de 20 ciutats previstes aquest 2023.

Però, què és Cruz de Navajas, el darrer Mecano? és el reconeixement més gran al grup espanyol més gran del nostre patrimoni.

Cruz de Navajas és un espectacle musical de gran format, que suposa, a més, la creació d'un nou gènere dins l'espectacle musical. Un sorprenent i trencador format audiovisual, on s'escolten i es recreen els grans temes de Mecano, interpretats cadascun amb originals i sorprenents posades en escena, gràcies a una avançada tecnologia, i al talent i la sensibilitat més exquisida.

Més de 30 cançons, 25 artistes sobre l'escenari: 8 veus grandioses, una extraordinària banda de músics en directe, un espectacular cos de ball, i tot això emmarcat en una impactant i magnífica escenografia de pantalles led amb vídeos projectats, que transformen cada moment tots i cadascun dels números, per convertir-los en sorprenents peces musicals.

Cruz de Navajas suposa, a més, la creació d'un nou gènere dins de l'espectacle musical, perquè, per primera vegada, no es fa servir una història argumental per unir cada tema, sinó que cada un es transforma en un univers i història particular. És un espectacle únic. Un sorprenent i trencador format audiovisual, on s'escolten i es recreen els grans temes de Mecano, interpretats cadascun amb originals i sorprenents posades en escena, gràcies a una avançada tecnologia, i al talent i la sensibilitat més exquisida.

L'escenografia dissenyada específicament per a Cruz de Navajas, és un dels elements fonamentals de l'espectacle, no només pel formidable impacte visual que produeix l'espectador, sinó per la seva importància com a complement de cada número, i acompanya de manera visible cada peça musical.

Això és possible gràcies a les pantalles led d'alta resolució. Part de la creació de Cruz de Navajas, és el rodatge de vídeos en 4 i 8k, que es projecten a les pantalles per acompanyar alguns temes, i que podrien ser dignes finalistes de qualsevol festival de curts. Aquestes pantalles, de més de 100m2, tenen la peculiaritat de ser transparents, cosa que permeten a més jugar amb els elements de l'escenari, mostrant en funció del número, cosa que queda davant o darrere.

Les entrades es troben a la venda a la web www.culturatorrevieja.com

Cruz de Navajas és, sens dubte, un dels millors espectacles musicals de creació i producció íntegrament espanyola, representats al nostre país.

CREU DE NAVALLES, L'ÚLTIM MECÀ

DIES: 11 al 14 de maig

LLOC: Teatre Municipal de Torrevella

Per a més informació:

www.cruzdenavajasmusical.com

NÚRIA GARCÍA

Comunicació i Màrqueting Vertigo 360

608385983 / nuria.garcia@vertigo360.me