Premi Joves Méshumà

05.05.2023
mas-humano
Premis de 2.000€ per categoria; convocatòria oberta fins al 15 de setembre de 2023

Máshumano llança el premi Premi Joves méshumà en col·laboració amb l'INJUVE a través d'una convocatòria pública oberta per a joves d'edats compreses entre 14 i 35 anys que, amb talent, capacitat d'innovació i creativitat, desenvolupin solucions als reptes plantejats a cada convocatòria , a través de projectes i idees viables i sostenibles que responguin a les demandes reals d'empreses i entitats més humanes. S'admetran tot tipus d'iniciatives que aportin millores a les organitzacions i la societat : productes sostenibles que cobreixin necessitats socials o ambientals, iniciatives d'emprenedoria social, eines per a la millora de la qualitat de vida de persones amb capacitats diferents, etc.

OBJECTIU:

Aquesta convocatòria té per objecte la selecció de projectes empresarials i idees per a la seva mentorització, formació i presentació a l'esdeveniment final, que se celebrarà entre els mesos de novembre i desembre de 2023 a Madrid.

Els projectes se seleccionaran en funció de diversos criteris, com ara: el caràcter innovador de la proposta, la viabilitat econòmica, l'escalabilitat i les polítiques de responsabilitat social corporativa aplicades a tota la cadena de producció de l'empresa o entitat.

DIRIGIT A:

El Premi està dirigit a tots aquells joves , ja siguin persones físiques o jurídiques, d'edats compreses entre els 14 i els 35 anys , de qualsevol nacionalitat i residents a Espanya, que vulguin donar solució als reptes de les organitzacions del segle XXI, a mitjançant propostes viables i sostenibles que responguin a les demandes reals d'empreses i entitats més humanes i que vulguin formar-se per adquirir competències per al desenvolupament i l'execució de projectes empresarials.

CATEGORIES:

  • Premi Bankinter a la solució que millori la salut i el benestar de les persones:
    • Idees o projectes que ajudin les persones a la seva salut i qualitat de vida.
    • Idees o projectes que afavoreixin l'accessibilitat i la integració de les persones mitjançant entorns, productes i serveis perquè siguin comprensibles, utilitzables i practicables per tots els ciutadans, incloses les persones amb discapacitat.
  • Premi El Corte Inglés dirigit a idees o projectes que contribueixin a la construcció d'un entorn més saludable, sostenible i pròsper per al planeta:
    • Producció i consum responsables (idees i projectes d'innovació sostenible, economia circular i residu zero, aprovisionament responsable i apoderament del consumidor).
    • Acció contra el clima (idees i projectes sobre negocis baixos en carboni, eficiència energètica, energies i matèries renovables, mobilitat sostenible…).
    • Treball decent i creixement econòmic (idees i projectes que apostin per una societat més justa, inclusiva i igualitària, i per una activitat comercial que respecti els drets de les persones i doni suport al desenvolupament socioeconòmic).
  • Premi Fundació més humà a idees o projectes socials i/o culturals que generin un impacte positiu en les persones:
    • Donant resposta a problemàtiques socials afavorint el compliment dels ODS de manera innovadora.
    • Evidenciïn el valor de la cultura com a motor de canvi i millora de la societat.

INSCRIPCIÓ:

El termini de presentació fins al 15 de setembre del 2023.

MÉS INFORMACIÓ A MASHUMANS