Després de l'estiu començaran les obres d'evacuació d'aigües pluvials al carrer Bergantín i Avinguda de La Purísima

L´alcalde i la regidora de Qualitat dels Serveis Urbans han mantingut una reunió amb administradors de finques i veïns de la zona
10.05.2023
obras

L'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, i la regidora de Qualitat dels Serveis Urbans i responsable de Pluvials, Sandra Sánchez, han mantingut una reunió amb administradors de finques i veïns de les comunitats de propietaris dins de l'àmbit de les obres que se'n van a executar i que es troben emmarcades a la xarxa d'evacuació d'aigües pluvials, per millorar i afavorir el drenatge de l'aigua de pluja i, alhora, eliminar els problemes d'inundacions a les finques situades al Carrer Bergantín amb Avinguda de La Purísima.

Sandra Sánchez ha informat que aquestes obres consistiran en la substitució de la canonada existent a l'Avinguda de la Puríssima per una altra canonada de diàmetre 1.000mm, per a una correcta evacuació d'aigües. D'altra banda, es crearan nous embornals de captació al carrer Bergantín, connectats a través de canonades de diàmetre 400mm a un col·lector general de diàmetre 500mm.

MILLORA DE L'ITINERARI DE VIANANTS I ACCESSIBILITAT

Per finalitzar aquesta actuació de pluvials, es procedirà a l'ampliació d'un tram de vorera on els garatges es troben sota la rasant, millorant així l'itinerari de vianants i l'accessibilitat, evitant alhora que l'aigua de pluja entri a través de les rampes daccés.

Així mateix, l'edil de Qualitat dels Serveis Urbans ha anunciat que es farà el reasfaltat complet dels vials afectats per aquestes obres, amb una superfície aproximada de 3.245 metres quadrats.

Està previst que les obres comencin després de la temporada estival per no molestar els veïns i els turistes d'aquesta zona, sent el termini d'execució d'aproximadament 3 mesos. En breus dates començaran a realitzar-se els tasts pertinents per al començament de les mateixes. Les obres compten amb una inversió mitjançant AGAMED de 435.000 euros (IVA inclòs).