Eduardo Dolón manté una ronda de contactes amb els portaveus dels partits polítics que han obtingut representació municipal

El Ple de constitució de l'Ajuntament se celebrarà el proper dissabte, 17 de juny, a les 10:00 hores
14.06.2023
portavoces

L'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, ha mantingut avui una ronda contactes amb els portaveus dels partits polítics que han obtingut representació municipal per al mandat 2023/2027. Unes reunions amb els portaveus del PSOE, VOX i Sueña Torrevieja, en què s'han abordat tots els temes relacionats amb l'organització dels grups municipals i el funcionament de l'Ajuntament de Torrevieja.

Eduardo Dolón ha rebut per part dels portaveus de l'oposició les necessitats que tindran com els espais a l'Ajuntament per albergar els seus grups municipals, les dedicacions que pretenen obtenir, el nombre de secretaris de grup, així com les assignacions als grups municipals que tindrien segons el nombre d'edils obtinguts a les urnes.

Així mateix, en aquestes reunions amb els representants del PSOE, VOX i Sueña Torrevieja, s'ha tractat el possible dia de celebració de les sessions plenàries ordinàries en aquest proper període del 2023 al 2027, les comissions informatives i les juntes de portaveus.

Una ronda de contactes que l'alcalde de Torrevella ha valorat molt positivament i que els propers dies podrien tancar-se tots els punts tractats a les reunions. Eduardo Dolón ha agraït la predisposició i el bon tarannà de tots els portaveus de l'oposició per arribar a un acord i que en aquests propers quatre anys es dugui a terme un treball constructiu a favor dels interessos de tots els torrevellins.

Finalment, Eduardo Dolón ha informat que la setmana vinent se celebrarà un Ple Extraordinari per aprovar l'organització de tots els grups municipals i el funcionament de l'Ajuntament de Torrevella per als propers quatre anys.