Com emprendre amb responsabilitat social

19.06.2023
Foto noticia innovacion
Dimarts, 27 de juny de 2023 de 10:00 a 12:00 CEEI Elx (Centre Europeu d'Empreses i Innovació) Saló d'actes Ronda Vall d'Uxó, 125 Elx/Elche (Alacant)
Jornada gratuïta emmarcada al programa Jove Empresa Innovadora de Diputació d'Alacant.
Emprendre en una empresa d'inserció social pot proporcionar una doble satisfacció: assolir l'èxit empresarial i, alhora, tenir un impacte social positiu a la comunitat. És una forma d'aprofitar el
emprenedoria com una força impulsora per al canvi social i la inclusió, abordant desafiaments i millorant la vida de les persones en situació de vulnerabilitat.

Emprendre en una empresa de responsabilitat social et brinda l'oportunitat de generar un impacte positiu a la societat. Pots abordar problemes socials i dissenyar solucions innovadores que contribueixin al benestar de les persones.

La responsabilitat social empresarial et permet combinar les teves passions i valors amb la teva feina. En emprendre en un negoci social, tens la possibilitat de treballar en una àrea que t'apassioni i et brindi un sentit de propòsit més enllà dels guanys econòmics.

En aquesta jornada transmet les sensacions positives, des del punt de l'emprenedoria, que suposa treballar per posar en marxa una veritable il·lusió tant laboral com social.