L'horari de l'aparcament regulat al carrer Ramon Gallud passa a ser de 09:00 a 17:00h

Els vehicles podran estacionar un màxim de 2 hores, l'aparcament controlat a través del lector de matrícules de la Policia Local, fora d'aquest horari estarà prohibit estacionar ia partir de demà qui incompleixi la senyalètica seran multats pels agents de policia
01.08.2023
aparcamiento

El regidor de Policia de l'Ajuntament de Torrevella, Federico Alarcón, informa que, en vista de la pèrdua de places d'aparcament a la zona portuària (al voltant de 400 places menys per les obres de remodelació del port), i amb la intenció de l'equip de Govern d'evitar el col·lapse per aquesta concorreguda zona, des de demà dimecres, 2 d'agost, es procedirà al tall de trànsit rodat des de l'Avinguda Faleria (Mapfre) desviant així tot el trànsit rodat cap a Ramón Gallud, per la qual cosa calen els dos carrils d'aquest carrer lliures d'aparcament perquè el trànsit s'adreci amb fluïdesa al centre de la ciutat, on hi ha més places d'aparcament i pàrquings.

Federico Alarcón ha indicat que el tall de trànsit rodat a l'Avinguda Faleria, que servirà per descongestionar la zona del port de Torrevella, serà cap a les 20.00 hores (depenent de les necessitats del trànsit) i s'obrirà al voltant de les 01: 00 hores (depenent també de les necessitats del trànsit). A més, en cas de necessitat, es preveu el tall de trànsit del carrer Maria Parodi des de Ramón Gallud al Passeig La Llibertat.

Així mateix, l'horari de l'aparcament regulat al carrer Ramon Gallud serà de 9.00 a 17.00 hores, un màxim de 2 hores d'estacionament permès, i serà controlat el mateix a través del lector de matrícules amb què compta la Policia Local. Fora d'aquest horari i, a partir de demà dimecres, estarà prohibit aparcar-hi.