AI connect 360º: potenciant amb ChatGPT, explorant Ètica i Legalitat

03.08.2023
Foto noticia innovacion
CEEI Castelló Ronda Circumval·lació 188 Castelló de la Plana/Castelló de la Plana. Divendres, 8 de setembre de 2023 de 09:30 a 12:00

ChatGPT ha guanyat una àmplia notorietat actualment a causa de la seva impressionant capacitat de processament del Llenguatge Natural. Tot i això, malgrat la seva popularitat, aprofitar al màxim el seu potencial continua sent un desafiament.

A la primera sessió d'aquest esdeveniment, us portarem a un viatge a través de ChatGPT, explicant el seu funcionament, capacitats i la seva aplicabilitat en diferents contextos empresarials. Aprendrem com aquesta tecnologia pot optimitzar processos, millorar la presa de decisions i potenciar la productivitat de les organitzacions.

Però no només ens aturarem en l'àmbit empresarial, també abordarem l'impacte de la Intel·ligència Artificial a l'àmbit educatiu, legal, ètic i moral. A la segona sessió, analitzarem la importància de l'educació sobre IA a les aules, per preparar les futures generacions en aquest camp en constant evolució i discutirem sobre l'ètica i moral en la utilització de la IA, juntament amb les implicacions legals i els desafiaments que hem d'afrontar com a societat. Reflexionarem sobre com assegurar un enfocament responsable i sostenible en la implementació de la IA a diferents esferes de la vida.

Esdeveniment inspirador i enriquidor, moderat per Nerea Carceller de lapissarrablanca , on connectarem amb les possibilitats infinites de la IA i ChatGPT, alhora que reflexionarem sobre els aspectes crucials que envolten la seva utilització.

PROGRAMA
  • 9.30 h. Recepció i acreditació
  • 9.45 h. Inauguració i benvinguda
  • 10.00 h. Masterclass "360 CHATGPT"10.45 h. Taula rodona "Debat IA: Ètica, Legalitat i Èxit Empresarial