Obert el termini de presentació de delegats de barri fins al 31 dagost

10.08.2023
delegados
La sol·licitud s'ha de fer a través de la Seu Electrònica o de manera presencial a l'oficina de Registre General de l'Ajuntament de Torrevieja (PROP)

La regidora delegada de Districtes i delegats de Barri, Gitte Lund Thomsen, informa que ja s'ha obert el termini per a la presentació de delegats de barri. Totes les persones que estiguin interessades a assumir aquestes funcions s'han d'inscriure presentant una instància general, bé a través de la Seu Electrònica, o de manera presencial a l'oficina de Registre General (PROP). El termini de presentació finalitza el 31 dagost.

El Reglament Orgànic de Participació Ciutadana, al Capítol II, regula la figura de delegat de zona com un mitjà d'acostament de l'administració local a la ciutadania. Té com a finalitat l'atenció, de manera més propera i àgil, de les inquietuds i necessitats dels veïns, aconseguint així un desenvolupament més gran dels serveis de la ciutat.

Els delegats de zona són veïns de Torrevella que per raó de residència personal, laboral o professional tenen un coneixement i una vinculació amb la zona assignada. S'encarregaran de les 21 zones on s'ha dividit el terme municipal de Torrevella. Aquests ciutadans estan en relació directa amb l'àrea de Participació Ciutadana per canalitzar necessitats, incidències i totes aquelles situacions que es plantegin a les diferents zones de la localitat per tal d'actuar tan immediatament com sigui possible.

Durant la legislatura passada d'Eduardo Dolón, ja va estar en marxa aquesta figura obtenint molt bons resultats i resolent-se moltes de les situacions traslladades a l'Ajuntament. Tot això va ser possible gràcies a la col·laboració altruista de les persones que van exercir aquesta tasca, implicant-se i dedicant una part del seu temps i atenció per a la millora de la ciutat. Atès que la durada està subjecta a la legislatura, es torna obrir el termini de presentació per als nomenaments de delegats de barri.