Presentat el II Campionat d'Espanya de Beach Sprint, que tindrà lloc del 26 al 27 d'agost a la platja dels Nàufrags de Torrevella

Més de 300 remers de tots els racons de la geografia espanyola es donaran cita per disputar aquest campionat a les categories cadet, juvenil, absolut i veterà
21.08.2023
deporte

La regidora d'Esports de l'Ajuntament de Torrevella, Diana Box, acompanyada pel campió del Món de Rem, Ánder Martín, i el coordinador de l'Escola Municipal de Rem i directiu del Club de Rem Torrevella, Ramon Ferrer, així com la presència per via telemàtica de la presidenta de la Federació Espanyola de Rem, Asunción Lorente; han presentat la segona edició del Campionat d'Espanya de Beach Sprint de rem, que tindrà lloc a la costa torrevellina del 26 al 27 d'agost.

Diana Box s'ha mostrat molt satisfeta a la Federació Espanyola de Rem per triar Torrevella per a la celebració d'aquest campionat “més encara quan comptem amb el cinc vegades campió del món, Ánder Martín, un remer que s'ha format a l'Escola Municipal de Rem i que ja té un futur prometedor, així com nombrosos remers del Reial Club Nàutic Torrevella i del Club de Rem Torrevella.

Els més de 300 remers de tot Espanya competiran en aquesta modalitat tan espectacular a les categories cadet, juvenil, absolut i veterà, en les modalitats de masculí, femení i mixt. A la jornada de dissabte, 26 d'agost, tindran lloc a la platja de Los Náufragos totes les rondes prèvies i les semifinals d'algunes de les modalitats. Ja diumenge serà el torn de les semifinals pendents, i totes les finals.

El lliurament de trofeus tindrà lloc el diumenge, 27 d'agost, als tres millors classificats a cadascuna de les categories i modalitats. A més, el club que obtingui el millor medaller en el conjunt de les modalitats femenines d'aquest Campionat rebrà el Trofeu Iberdrola, el qual es farà entrega a la cerimònia de medalles.

Finalment cal destacar que al mes de setembre es confirmarà que aquesta modalitat de rem es convertirà en esport olímpic als Jocs Olímpics de Los Angeles el 2028.