El Col·legi Alba obrirà les portes el dilluns, 18 de setembre

El nou col·legi Alba, amb una inversió de 6 milions d'euros, compta amb 6 unitats d'Educació Infantil, 12 unitats d'Educació Primària, menjador i gimnàs
24.08.2023
amanecer

L'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, acompanyat pel regidor d'Educació, Ricardo Recuero, el cap de Servei de Projectes d'Infraestructures Educatives, Pedro Roca, la presidenta de l'AMPA Clarejar i presidenta autonòmica de la Confederació Valenciana d'APAS/AMPAS (COVAPA) , Sonia Terrero, i responsables de l'empresa adjudicatària del centre escolar, ACCIONA CONSTRUCCIÓN SA, han visitat el nou CEIP Clarejar, situat a l'Avinguda dels Nenúfars, que es troba en la seva darrera fase d'execució.

Eduardo Dolón ha anunciat que, després de consensuar amb l'empresa constructora i la Conselleria d'Educació, el col·legi Amanecer obrirà les portes dilluns, 18 de setembre, atès que en aquesta data estarà tot preparat per a la seva obertura i entrada de tot l'alumnat. Així mateix, dilluns anterior, l'11 de setembre, entrarà tot el professorat per començar a preparar el curs escolar 2023/2024.

L'alcalde ha informat que l'únic que quedarà per acabar, un cop començat el curs, serà el mòdul que s'està construint per albergar dues aules de per a alumnes d'Infantil de dos anys, i que al principi no es contemplava al projecte inicial de construcció del centre educatiu. Aquest mòdul podrà entrar en funcionament a l'octubre-novembre, encara que els alumnes de dos anys començaran les classes com la resta d'alumnes i s'ubicaran a altres aules provisionals del col·legi.

El nou col·legi Amanecer s'està construint en una parcel·la de gairebé 9.000 metres quadrats, compta amb una inversió de 6 milions d'euros i el termini d'execució ha estat de 14 mesos, disposant de 6 unitats d'Educació Infantil, 12 unitats d'Educació Primària, menjador i gimnàs. Les instal·lacions es troben a l'avantguarda en tecnologia, amb certificacions energètiques A, renovació d'aire, climatització i fotovoltaiques.