L'alcalde visita el nou dipòsit municipal de vehicles de Torrevella

El nou dipòsit, amb una superfície de 7.000 metres quadrats i on treballen 16 persones, compta amb una capacitat per allotjar 219 places d'emmagatzematge
04.09.2023
NUEVO_DEPÓSITO_MUNICIPAL_VEHÍCULOS_TORREVIEJA_1
L'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, i el regidor de Seguretat i Emergències, Federico Alarcón, acompanyats pel gerent de l'empresa concessionària (EYSA), Javier Basoco, han visitat avui el nou Dipòsit Municipal de Vehicles, ubicat a un terreny propietat de l'Ajuntament de 7.000 metres quadrats de superfície, entre el Parc de Bombers, l'Ecoparc i l'Alberg Municipal d'Animals.

L'alcalde ha destacat que per primera vegada a la història de la ciutat el dipòsit de vehicles és propietat de l'Ajuntament, fet que suposa també un estalvi per a les arques municipals.

Aquest nou dipòsit de vehicles ha suposat una inversió de 521.276 euros, i s'inclou dins de l'adjudicació del Servei de retirada de vehicles de la via pública, dipòsit i custòdia dels mateixos, així com col·locació i retirada de tanques i senyalització mòbil a la via pública”. Un servei que va començar al gener de 2022 adjudicat a l'empresa ESTACIONAMENTS I SERVEIS, SAU (EYSA) per un preu total de 3.549.999 euros (IVA inclòs).

El nou dipòsit, en què treballen 16 persones, està ubicat en una parcel·la amb millor comunicació i accessos que l'anterior, i una capacitat per allotjar 219 places d'emmagatzematge. els vianants per l'interior de la parcel·la des del punt de pagament fins a la ubicació del vehicle.

El dipòsit compta també amb tots els serveis urbans necessaris per desenvolupar lactivitat, així com zones per a neteja, manteniment i guarda del material mòbil, la instal·lació dun sistema de videovigilància i un sistema de control daccessos automatitzat amb lector de matrícules i autoliquidació.