L´alcalde es reuneix amb la consellera de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge de la Generalitat per tractar les necessitats en aquestes matèries de la localitat

12.09.2023
Visita_consellera_servicios_sociales_torrevieja

L´alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, s´ha reunit amb la consellera de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge de la Generalitat, Susana Camarero, per tractar les necessitats que en aquestes matèries té la localitat. Després de la reunió de treball, la consellera i l'alcalde han mantingut una reunió amb els responsables de les ongs de la localitat que atenen persones amb diferents necessitats especials com el Centre Ocupacional i d'Educació Especial ALPE, l'Associació de Pares de Alumnes amb Necessitats Educatives Especials (APANEE), la Fundació per a la Defensa i Integració de Persones amb Malaltia Mental (ADIEM), AMFA i Associació de salut integral i millores psicofísiques i psicosocials (ASIMEPP). Cinc ongs torrevellins que treballen per la inclusió integral de les persones amb discapacitat a la nostra ciutat.

La consellera s'ha reunit amb aquestes entitats socials per tenir una radiografia de totes les necessitats i poder, així, atendre-les en el termini més breu possible.

Cal destacar que la Generalitat Valenciana és la titular de la Residència per a persones amb diversitat funcional, que s'haurà d'obrir per al que va ser creada al seu dia; a més, caldrà dotar amb més mitjans humans i augmentar la qualitat assistencial de la Residència Pública de la Tercera Edat, que es troba en un pèssim estat després de vuit anys de promeses incomplertes del Govern del Botànic i, en especial, de la consellera , Mònica Oltra.