Aladín, un musical genial penja el "sold out" en la seva estrena a Torrevella

Avui divendres, 15 de setembre, el Teatre Municipal gaudirà d´aquesta adaptació que ha rebut nombrosos premis al llarg dels seus 10 anys de gira per diferents teatres d´Espanya
15.09.2023
Aladín_sold_out

Aladín, un musical genial, és la combinació perfecta entre la màgia del conte i l'espectacularitat del musical amb l'encant de les aventures de Les mil i una nits, amb els seus luxosos palaus i bulliciosos basars…

Una posada en escena que traslladarà el públic al llunyà Pròxim Orient. Tot impregnat i envaït per aquesta aroma de conte místic i exuberant. Un espectacle amb el més pur llenguatge musical que sorprendrà el públic amb números inesperats.

Arriba al Teatre Municipal una increïble aposta escenogràfica, amb més de 50 vestits i 250 complements, podrem veure en escena vestits amb tot luxe de detalls com els de la princesa Jasmín, el Sultà, el Visir, Aladí vestit de príncep o fins i tot el Geni que es vestirà de Gala per a alguns números.

Al llarg de la representació, l'espectador experimentarà llargs viatges a través dels números musicals: la vida al palau, l'enrenou del basar, el nombre dels vestits màgics que el Geni fa ballar per a Aladín, la balada d'amor sobre la catifa... Però sobretot destaquen els números protagonitzats pel geni, ja que aquest personatge ens permet crear espectacle de lluentons, llums i claqué al més pur estil Broadway.

«Aladín, un musical genial» va ser la primera estrena de Trencadís Produccions, ni més ni menys que el 2013, i es va convertir en un talismà per a la productora. Tant és així que s'ha representat de manera ininterrompuda fins a l'actualitat, amb prop de 400 funcions a l'esquena. I és que, els de Trencadís, han aixecat el teló del seu particular basar en teatres de tot el territori nacional, com el Teatre Romea de Múrcia, el Calderón de Valladolid, l'Alkázar de Madrid, l'Olympia de València o el Camps Elisis de Bilbao. Una trajectòria que no ha estat exempta de reconeixements.

Ha estat guardonat amb els premis a Millor Musical Infantil ia Millor Actriu Revelació (Erika Bleda) pels Premis del Teatre Musical 2015. I, per altra banda, als Broadway World Spain de la mateixa temporada, es va emportar els guardons a Millor Vestuari ( Joan Miquel Reig), Millor Escenografia (Luis Crespo), Millor Coreografia (Pachi G. Fenollar), Millor Actriu Principal (Erika Bleda) i Millor Il·luminació (Juanjo Llorens).

Un clàssic de Les mil i una nits que ens assegura la diversió de les persecucions pels carrerons del basar, la sumptuositat del palau del Gran Sultà, la màgia del Geni, el misteri de la Cova de les Meravelles, l'encant d'aquest vol meravellós entre les estrelles… En definitiva, sembla que «Aladin, un musical genial» té tots els ingredients per arrencar els aplaudiments i els somriures de grans i petits.

La forta aposta que Cultura Torrevella està realitzant aquesta temporada pels millors musicals, es complementarà amb altres espectaculars posades en escena com són “Peter, el musical” i “La Sirenita”. Grans produccions que han arrasat als millors escenaris i que, ara, Cultura Torrevella porta a les taules del Teatre Municipal per a gaudi de tots els torrevellins.

Per a la seva estrena, “Aladín, un musical genial” va aconseguir un ple absolut del pati de butaques del Teatre Municipal, a la seva única representació el divendres, 15 de setembre. Tota la informació sobre “Aladí” i l'oferta cultural, la podreu trobar a: www.culturatorrevieja.com

ENLLAÇOS DE VIDEOS:

https://www.youtube.com/watch?v=mShFUB4HZIw

https://www.youtube.com/watch?v=MbErqJaxIcM

https://www.youtube.com/watch?v=AQKu9F1NdyA