La 11a edició del Retiro Orlander se celebrarà a Torrevella del 22 al 24 de setembre

50 persones ja s'han inscrit en aquest esdeveniment enfocat al desenvolupament personal, el benestar físic i mental, la gastronomia, el turisme i l'oci
21.09.2023
retiro

La regidora de Turisme de l'Ajuntament de Torrevella, Rosario Martínez, acompanyada del director del Patronat de Turisme Costa Blanca, José F. Mancebo, i l'organitzador de l'esdeveniment, Fabri Orlandi, han presentat la 11a edició del Retiro Orlander, que tindrà lloc del 22 al 24 de setembre a Torrevella.

Aquesta és la primera vegada que se celebra a Torrevella aquesta retirada que està enfocada a la salut i benestar del col·lectiu LGTBIQ+. Quatre dies intensos que estan plens d'activitats i tallers per al desenvolupament personal, exercici físic, així com activitats turístiques, gastronòmiques i de lleure. El diumenge, 24 de setembre, a les 17.00 hores, tindrà lloc una xerrada/taller oberta a tot el públic amb el metge i instagrammer, Fran Alvarado. Aquesta xerrada compta amb la col·laboració de l'associació local Torrevieja Diversa, que també hi participa.

Juntament amb les activitats que es desenvolupen dins del retir, es duran a terme visites turístiques, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Torrevella, a les Salines, així com també als museus flotants. Els inscrits a la retirada tindran a la seva intensa agenda activitats nàutiques, un dels productes turístics estrella pel que fa a l'oferta que Torrevella té per als seus visitants.

Torrevella, i el Patronat Costa Blanca, continuen fomentant esdeveniments d'aquestes característiques mostrant-se com una destinació turística integradora, de benestar i esportiva. El grup que s'allotjarà a Torrevella durant aquests quatre dies està compost per 50 persones de tot el panorama nacional, entre les quals hi ha premsa especialitzada i influencers. El retir Orlander neix amb el propòsit de donar-li un espai aquelles persones que pertanyen al col·lectiu i que, als seus llocs d'origen, no tenen una oferta d'activitats enfocades a ells, com les que es poden trobar a grans metròpolis com Madrid, Barcelona o València.