El proper dia, 2 d'octubre, se celebra el patró de la Policia Local, Los Santos Ángeles Custodios

La missa en honor a la patrona tindrà lloc a la parròquia de la Immaculada Concepció i, posteriorment, es lliuraran els reconeixements al Reial Club Nàutic Torrevella
28.09.2023
ángeles

El regidor de Seguretat i Emergències de l'Ajuntament de Torrevella, Federico Alarcón, informa que aquest proper dilluns, 2 d'octubre, festivitat dels Santos Ángeles Custodios, patró de la Policia Local, se celebrarà una missa a la Parròquia de la Immaculada Concepción, a les 18.30 hores, oferta a tots els difunts de la Policia Local.

Durant el transcurs de la cerimònia es realitzarà el respons pels difunts, on es col·locarà una corona de llorer als peus de la imatge de l'Àngel, mentre sona la Marxa "La mort no és el final", acabant la celebració amb la interpretació del himne de la Policia Local de Torrevella.

Seguidament, a les 19.30 hores, al Reial Club Nàutic de Torrevella, tindrà lloc l'acte de lliurament de reconeixements i mèrits als membres de la Policia Local, acte que serà presidit per l'alcalde de la ciutat, Eduardo Dolón. Gairebé una centena d'agents seran els reconeguts en aquest acte.

-Felicitacions públiques a diversos ciutadans i/o agents

-Classificació dels exercicis de tir de la Policia Local (2022)

-Reconeixements als agents que s'han incorporat recentment

-Escut d'Or de la Policia Local

Per finalitzar l'acte es reconeixerà els agents que han complert 20, 25, 30 i 35 anys al servei de la policia local de Torrevella, i els agents que s'han jubilat durant aquest darrer any.