Aprovat l'expedient de contractació per a la construcció d'una pista esportiva a la Plaça d'Orient

26.10.2023
plaza de oriente
Es tracta de dotar aquesta cèntrica plaça de Torrevella, popularment coneguda com “L'Ermita”, d'una instal·lació que permeti la pràctica segura del joc i els esports en general, especialment per a menors

La Junta de Govern Local extraordinària i urgent celebrada dimarts passat, 24 d'octubre, ha aprovat l'expedient de contractació per a la construcció d'una pista esportiva a la Plaça d'Orient, mitjançant procediment obert simplificat, memòria justificativa, fitxa tècnica, plec de prescripcions tècniques i plec de clàusules administratives. El pressupost base de licitació és de 190.000 euros (IVA inclòs).

Un cop s'hagin licitat i posteriorment adjudicades les obres, el termini d'execució serà de sis mesos, que començarà a comptar de la data de començament de les obres d'acord amb la signatura de l'acta de replanteig.

L'objecte d'aquest contracte és dotar aquesta cèntrica plaça, popularment coneguda com “L'Ermita”, d'una instal·lació exterior que permeti la pràctica segura del joc i d'esports en general, garantint-ne la integració funcional i urbanística en aquest espai públic molt concorregut per joves de la localitat.

Amb la construcció d'aquesta pista esportiva, destinada fonamentalment per al joc de menors, també es pretén posar en valor la plaça existent, potenciar l'ús i el gaudi de l'espai, protegint la seguretat de les edificacions i instal·lacions existents i garantint la seguretat de la ciutadania dels diferents espais i usos que es desenvolupen a la Plaça d'Orient.