Celebrada la Junta Local de Seguretat amb l'assistència del subdelegat del Govern, Carlos Sánchez Heras

02.11.2023
seguridad

Aquest matí dimarts, 31 d'octubre, s'ha celebrat al Saló de Plens de l'Ajuntament de Torrevella la Junta Local de Seguretat, amb l'assistència del subdelegat del Govern a Alacant, Carlos Sánchez Heras.

L'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, ha agraït al subdelegat del Govern la seva presència a la Junta Local de Seguretat de Torrevella, així com la seva bona predisposició per atendre les necessitats de la tercera ciutat de la província d'Alacant en matèria de seguretat, molt al contrari de l'anterior subdelegada del Govern, que en cap moment va tenir un tracte just i equitatiu amb Torrevella i els torrevellins.

Entre els punts que s'han tractat a l'Ordre del Dia, cal destacar la coordinació de les actuacions que duen a terme Guàrdia Civil i Policia Local de Torrevella amb l'atenció a les dones víctimes de violència de gènere. Així mateix, davant l'augment del problema, s'ha tractat també la coordinació entre les forces i els cossos de seguretat per evitar la venda ambulant de productes falsificats.

L'alcalde de Torrevella ha tornat a sol·licitar l'augment d'efectius de la Guàrdia Civil de manera permanent a Torrevella per oferir un millor servei en matèria de seguretat ciutadana. Eduardo Dolón facilitarà al subdelegat del Govern dades de consum d'aigua i recollida de residus sòlids urbans, que demostren que la ciutat de Torrevella compta amb més del doble de població de mitjana anual que la censada al seu padró municipal, és a dir, més de 200.000 persones resideixen a la localitat durant tot l'any, sense comptar els més de 500.000 habitants que pot arribar a tenir a la temporada estival.

Finalment, l'alcalde, una vegada finalitzat l'Ordre del Dia de la Junta Local de Seguretat, ha sol·licitat també al subdelegat del Govern col·laboració per poder superar la barrera que suposa la taxa de reposició establerta per, així, poder augmentar la plantilla d'efectius de la Policia Local de Torrevella.