Torrevella es prepara per acollir el Congrés SASTOM 2023

Amb més de 250 inscrits en modalitat presencial i en línia, s'espera la participació de congressistes de països com Espanya, Colòmbia, Indonèsia, Vietnam, Índia, Xina, Uzbekistan, Iraq, Iran, Ucraïna, Filipines, Luxemburg, Algèria, Bangla Desh i Perú
21.11.2023
sastom

Torrevella es convertirà en l'epicentre del turisme esportiu amb la celebració del Congrés Internacional SASTOM 2023, programat per als dies 24 i 25 de novembre, al Centre Cultural Verge del Carme. Aquest esdeveniment, organitzat per l´Associació Científica de Gestió del Turisme Esportiu (SASTOM), en col·laboració amb l´Ajuntament de Torrevella, la Universitat d´Alacant, la Universitat de Múrcia i altres socis, marcarà pauta en la innovació del turisme esportiu.

El congrés, que abordarà quatre blocs temàtics clau (Turisme Esportiu i Tecnologia, Sostenibilitat al Turisme Esportiu, Turisme Esportiu i Salut, i Gestió del Turisme Esportiu), comptarà amb la participació de destacats experts de l'àmbit professional i acadèmic, amb diferents taules rodones durant aquests dos dies. La cerimònia d'inauguració oficial tindrà lloc divendres que ve, 24 d'octubre, a les 9.30 hores, al Centre Cultural Verge del Carme de Torrevella.

Amb més de 250 inscrits en modalitat presencial i en línia, el congrés atraurà representants de diverses federacions esportives, clubs, empreses vinculades al turisme i entitats esportives. Així mateix, s'espera la participació de congressistes de països com Espanya, Colòmbia, Indonèsia, Vietnam, Índia, Xina, Uzbekistan, Iraq, Iran, Ucraïna, Filipines, Luxemburg, Algèria, Bangla Desh i Perú, que compartiran les últimes investigacions en disciplines que abasten gestió, turisme, economia, dret, publicitat, sociologia, psicologia, educació, informàtica, esport, sostenibilitat i salut.

El municipi s'ha especialitzat al sector serveis, especialment en activitats associades al turisme residencial i al producte de sol i platja. Tot i això, Torrevella aposta a través de diferents iniciatives i projectes per la potenciació dels seus recursos naturals i culturals, així com la innovació en turisme, de la mà d'iniciatives com el Laboratori Universitari de Turisme Intel·ligent (TI·LAB). Totes aquestes actuacions que s'emmarquen al full de ruta establert per l'Estratègia de Desenvolupament Turístic de Torrevella, que defineix i concreta accions orientades a les necessitats integrals de l'actual ciutat turística, un autèntic centre de serveis del sud de la Comunitat Valenciana.

Per a aquelles persones interessades a assistir al congrés, el termini d'inscripcions i de presentació de resums encara és obert. Per obtenir més informació sobre aquest esdeveniment, visiteu el lloc web oficial del congrés: https://www.sastom.es/ .