La Torrevella International CUP augmenta per al 2024 la seva oferta amb l'handbol

El torneig internacional de Torrevella, que se celebra des del 2009 coincidint amb la Setmana Santa, comptarà també amb un campionat d'handbol, a més dels ja consolidats de futbol base, futbol sala, futbol femení i voleibol
22.11.2023
torneo internacional cup
La regidora d'Esports ha destacat la importància de la Torrevella Cup, un torneig internacional que a la darrera edició del 2023 va comptar amb la participació de 4.200 esportistes, batent tots els rècords de participació que ja es va aconseguir el 2022, amb més de 3.500 esportistes participants

La regidora dEsports de lAjuntament de Torrevella, Diana Box Alonso, juntament amb el president del C. BM. Mare Nostrum Torrevella, Pablo López; i l'organitzador de la Torrevella Cup, Alberto de l'Amo, han presentat la nova oferta que aquest torneig internacional, que se celebra a les dates de Setmana des de l'any 2009, tindrà a partir de la seva propera edició de 20024. Es tracta de un campionat d'handbol, infantil i cadet masculí i femení, que s'inclourà a la Torrevella International Cup.

En total seran un màxim de 32 equips d'aquestes categories els que disputin el torneig a Torrevella, podent gaudir de les excel·lents instal·lacions de la Ciutat Esportiva de Torrevella. Amb l'handbol, un dels esports més arrelats històricament a la ciutat, continuaran les competicions consolidades de futbol base, futbol sala, futbol femení i voleibol.

Diana Box ha destacat la importància de la Torrevella Cup, ja que es tracta d'un torneig internacional que a l'última edició del 2023 va comptar amb la participació de 4.200 esportistes, batent tots els rècords de participació que ja es va aconseguir el 2022, amb més de 3.500 esportistes participants.

TORREVELLA INTERNATIONAL CUP D'HANDBOL

La Torrevella International Cup 2024 d'handbol que té com a objectiu oferir a nois i noies la possibilitat de combinar l'handbol amb el turisme i la diversió. Aquest torneig se celebrarà durant els dies 28, 29, 30 i 31 de març de 2024 i pretén fomentar la convivència i afavorir la formació humana i esportiva dels joves aspirants, a través de l'experiència, en dos aspectes: estar fora de casa formant part d´una concentració esportiva, i ser partícip d´una convivència esportiva a través de l´entrenament i la competició.

La durada dels partits a totes les categories (infantil i cadet, masculí i femení) serà de dos temps de 20 minuts per part. A totes les categories, hi haurà una primera fase de grups de quatre que juguen tots contra tots a una sola volta.

Els primers equips classificats es classificaran per disputar les fases eliminatòries; semifinals i final per a cada categoria. Està previst que cada equip pugui disputar un mínim de cinc partits.