Celebrada la I Setmana de la Infància a la Seu de la UNED de Torrevella

30.11.2023
infancia

L'Aula de la UNED de Torrevella va acollir, durant les tardes dels dies 28 i 29 de novembre, la I setmana de la infància Torrevella 2023. Desenes de nens i nenes dels centres escolars de la ciutat van participar de quatre divertits i reveladors tallers de intel·ligència emocional, intel·ligència social, intel·ligència artística i intel·ligència mediambiental o intel·ligència sostenible, impartits per Abraham Fernández (professor-tutor d'UNED d'Elx), Alejandra Robles (professora de Magisteri), Matías Antón (director de l'Escola Municipal de Teatre) i Sefa Mulet (psicòloga coordinadora del projecte PsiCE de la Comunitat Valenciana).

La I setmana de la infància és la primera activitat a Torrevella de la Càtedra d'Infància i Adolescència i de la Xarxa Universitària de la Infància i l'Adolescència (RUIA), propiciada per la UNED i liderada per la Universitat Politècnica de València. Gràcies a les gestions acadèmiques realitzades per la UNED de Torrevella amb el director de la Càtedra i president de la RUIA, Vicente Cabedo, el regidor d'Infància, Educació i Universitats, Ricardo Recuero, va anunciar el dia 20 l'adhesió de Torrevella a la Càtedra de la infància.

El coordinador de l'Aula de la UNED de Torrevella, Jesucrist Riquelme, ha programat per a la primavera del proper any celebrar a la nostra ciutat la reunió nacional de la RUIA, composta per trenta universitats espanyoles.

La UNED Elx-Torrevieja, en el seu propòsit de continuar creixent com a campus universitari presencial i virtual, ofereix tutories per a la carrera d'Educació Infantil i nombroses activitats d'extensió cultural i de pràctiques socioeducatives.

Les instal·lacions de la UNED a Torrevella es troben al Conservatori Internacional, al costat de l'Hospital Quirón (Partida de les Lomas) Tfn.: 603 875 563. Correu: torrevieja@elx.uned.es