Avui comença les obres de ressaltat als carrers París i Roma

Els treballs es desenvoluparan durant dues setmanes, els quals han estat coordinats juntament amb l'àrea de Trànsit de la Policia Local, atès que el carrer de París és una de les vies principals de la ciutat amb gran intensitat de trànsit
11.12.2023
obras

La regidora d´Infraestructures, Gestió Urbanística i Accessibilitat de l´Ajuntament de Torrevella, Sandra Sánchez, ha anunciat l´inici de les obres d´una altra de les fases inclosa dins del Pla de Reasfaltat 2023.

Demà dilluns, 11 de desembre, començarà el reasfaltat del carrer París, que arrencarà des de l'Avinguda Balears, per a fresat i aixecat de tapes i, posteriorment, dimecres 13 de desembre, s'iniciarà el reasfaltat des d'aquest punt al llarg de aquest mateix sentit de circulació.

Els treballs es desenvoluparan durant dues setmanes, els quals han estat coordinats juntament amb l'àrea de trànsit de la Policia Local, atès que el carrer París és una de les vies principals de la ciutat amb gran intensitat de trànsit, i alhora és un carrer on hi ha parades de transport urbà i de centres educatius.

El pla d'obra consisteix en l'execució completa del carril amb sentit de circulació des de l'Avinguda Balears fins al carrer José Pérez Gómez, també la reparació d'un tram de carrer Salinero ia continuació l'altre carril en sentit contrari de circulació de carrer París juntament amb el reasfaltat complet del carrer Roma. Les feines estaran finalitzades amb el pintat de tota la senyalització horitzontal de marques vials per a una superfície propera als 22.000 m2 d'asfaltat.